ANIME- ToraDora

Så!
En lite tjejigare anime till då, fast den klassas som Shonen(killanime)? Vet många killar tittar på den, men den handlar om kärlek, vänskap och skoltiden, så den passar alla ;)
Animen handlar om Taiga och Ryuuji, som bor grannar och går i samma skola. Taiga bor i en lyxlägenhet helt ensam som hennes pappa betalar åt henne och Ryuuji bor i ett litet ruckel med sin partypingla till mamma.
Ryuuji ser ut lite som en Yankee och blir därefter behandlad som om han vore livsfarlig. Alla i skolan är livrädda för honom men i själva verket är han en riktigt snäll och omtänksam kille, han sköter hushållet där hemma och är riktigt duktig på att laga mat.
Taiga är en liten söt tjej men med ett galet humör, hon är bra på kamsporter och blir förbannad för minsta lilla, därför kallas hon för The Palmtop Tiger.
De båda ryker ihop en dag och inser att de båda är intresserade av varandras bästa kompisar, de sluter en pakt om att hjälpa varandra med kärleken = Ryuuji blir Taigas Dog. Han tar hand om henne och lagar mat åt henne och föser ihop henne med sin bästa vän Yuusaku, medan hon i sin tur gör allt hon kan för att para ihop honom med sin kompis Minori.
Men ju mer tiden går och ju mer deras försök blir allt desperatare och mer komplicerade så dyker nya karaktärer upp i serien, saker och ting utvecklas på olika sätt och vem är egentligen kär i vem?

Jag har kollat på den här serien 2 gånger nu, Love it!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0